Pluktuin StroeBerries

Hoe het werkt

Ga je voor een prachtig boeket? Dan krijg je een mandje en een schaar mee. Je struint dan heerlijk de tuin door en plukt de bloemen die jij graag wilt. Neem rustig de tijd, en geniet van het ontspannen bezig zijn in de natuur.

Ga je voor heerlijk fruit? Dan krijg je een emmer of bakje mee. Achter in de tuin groeien de lekkerste blauwe bessen, frambozen, bramen, rode bessen, eigenlijk te veel om op te noemen.
Heb jij ze al geproefd?

Pluktuin StroeBerries in Stroe

Bloemen schikken

Als je jouw boeket geplukt hebt, kun je deze aan de werktafel zelf schikken. Stiekjes en touw liggen hier ook. Zo maak je jouw boeket helemaal naar jouw eigen wens. Binnen in het winkeltje pakken we het boeket voor je in en rekenen we af. En ga jij met een bos vol plukgeluk naar huis.

Pluktuin StroeBerries in Stroe

Fruit plukken

Als je graag zelf vers fruit wil plukken, krijg je een emmer mee. Geef je ogen goed de kost en geniet van alle prachtige kleuren die de natuur ons geeft. Zie je hoe mooi blauw de bessen zijn? En heb je de rode bessen, frambozen, kruisbessen of bramen al gespot? Proef maar eens wat een lekkere en gezonde snoepjes dat zijn. Heb je genoeg geplukt? Binnen in het winkeltje wegen we jouw emmer met fruit af en betaal je voor wat je geplukt hebt.